ENGINYERIA

ENGINYERIA

ENGINYERIA I MEDI AMBIENT

Servei d’enginyeria integral sectorial. 
DOYMO ofereix un servei de gestió i enginyeria integral, realitzant els treballs necessaris des de la planificació fins a l’execució de tot tipus d’activitats i indústria i instal·lacions.


Projectes d’Instal·lacions, contra-incendis, plans de seguretat i evacuació de recintes i esdeveniments.
La nostra Enginyeria d’Instal·lacions comprèn tant els serveis de projectes com els de direcció d’obra i posada en marxa. Efectuem plans de seguretat i estudis d’evacuació de recintes públics i privats dimensionaments per desallotjar gran quantitat de persones de manera que la seva capacitat i temps d’evacuació tinguin un risc acceptable.


Projectes Ambientals i d’Activitat 
Des d’una anàlisi dels diferents vectors ambientals (aigua, aire, residus, sorolls) realitzem els projectes i gestionem la llicència ambiental de tot tipus d’activitats que permeti l’obtenció de les autoritzacions administratives d’obertura de l’activitat.


Estudi de viabilitat tècnica – econòmica. valoració econòmica
Oferim serveis de valoracions i taxacions tant de sòl com d’activitats mitjançant una metodologia contrastada que incorpora paràmetres de rendes , mercat (oferta i demanda) , urbanístics, arquitectònics i d’enginyeria, que faciliten als nostres clients la seva presa de decisions immobiliàries coneixent els riscos i circumstàncies de l’entorn.